Meetings & Events

Meetings @ TOFFICE
toffice

Naast de comfortabele flexibele bureaus en privé kantoren, is TOFFICE dé ideale locatie om te vergaderen. Of u nu een presentatie wil geven, een directie vergadering of simpelweg uw wekelijkse departement meeting op locatie wil organiseren; bij TOFFICE bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen alle mogelijke vergaderfaciliteiten voorzien, inclusief op maat gemaakte catering formules. Of het nu een ontbijt- of lunch meeting is of een vergadering met een overheerlijke koffiebreak; met jarenlange ervaring op het gebied van catering, kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Wat de reden ook is om uw meeting bij ons te plannen, u kan steeds rekenen op onze voortreffelijke service. In samenspraak met u, maken we graag uw vergadering op maat. Wanneer u één van onze vergaderzalen boekt, zijn koffie, thee, en water standaard voorzien. U kan eveneens beroep doen op gratis supersnel Internet en er is steeds een beamer ter beschikking. TOFFICE is vlot bereikbaar, vlakbij de E34 aan de rand van de stad Antwerpen, middenin Hulst en Sint-Niklaas. Net omwille van de ligging is TOFFICE dé ideale ontmoetingsplaats. We bieden eveneens gratis parking aan.

Geniet van ons origineel, modern en fris interieur. Boek voordeel uit de ligging, vergeet de files en ontmoet met uw klanten, leveranciers of personeel in één van onze unieke vergaderzalen. TOFFICE is uw thuishaven op Linkeroever.

Contacteer ons nu voor uw op maat gemaakte vergadering of meeting : info@toffice.eu

Vergaderruimte nodig?